“Ei ole väliä, kuinka kiireinen olet”

Katso esittelyvideo

inWell videotreenit


Aloita jo tänään, vain 20€/kk!

Liity mukaan


videon-valityksella

Ei yksinäistä puurtamista

inWell-videotreenipalvelussa me treenaamme yhdessä. Teen koko harjoituksen kanssasi alusta loppuun, en ainoastaan näytä suoritettavia liikkeitä. inWell-harjoitukset ovat hyvin tehokkaita ja lyhyitä. Intensiivisen treenin ehtii hyvin suorittaa kiireisenkin päivän keskellä – silloinkin, kun muihin liikuntamuotoihin ei olisi edes tilaisuutta.

viikkosuunitelma

Oma nousujohteinen viikkosunnitelma

Saat henkilökohtaiseen kuntotasoosi sopivan viikkosuunnitelman sähköpostiin joka viikko. Näet heti koko viikon harjoituskerrat sekä tarpeelliset, mutta niin helposti unohtuvat lepopäivät.

Tiedän hyvin, että lyhytkestoiset “dieettitreeniohjelmat” jäävät lähes aina kesken. En jätä sinua heitteille: inWell-treenien kanssa haasteet ja monipuolisuus eivät lopu kesken kaiken, vaan treenien haaste lisääntyy kehityksesi mukaan.

 

raskaus-banneri

kehittaa-koko-vartaloa

Suunniteltu kehittämään koko vartaloa

Viikko-ohjelmaasi seuraamalla sinut palkitaan nopealla tulosten näkymisellä. inWell-harjoitukset kehittävät kokonaisvaltaisesti koko vartaloasi. Uutuutena ja lisämotivaattorina voit nyt seurata kehittymistäsi kuukausittain lisäämällä palveluun mittasi ja painosi!

missa-ja-milloin-haluat

Treenaa missä ja milloin haluat

Ei enää tekosyitä olla liikkumatta! inWell-palvelulla voit treenata videon välityksellä missä ikinä haluatkin, eikä sinun tarvitse enää raahautua kuntosalille tai jumppaan. Videotreenipalvelu toimii kaikilla moderneilla laitteilla kännykästä tablettiin. Tule mukaan treenaamaan!


Aloita jo tänään, vain 20€/kk!

Liity mukaan

Lue muiden treenaajien kokemuksia ›