inwell-header-hyppis

HUOM: Tarjous voimassa enää


Mahtava juttu, että kiinnostuit inWell-treeneistä! Olen Sanna Nissinaho ja olen InWell-videotreenipalvelun perustaja ja valmentaja.

Vedin muutama vuosi sitten ryhmäliikuntatunteja, mutta kesällä salimme oli kiinni. Lähetin treenaajilleni sähköpostitse videoituja kotona tehtäviä treenejä, mutta asiakkaani ihastuivat videotreeneihin ja aikatauluttomuuteen niin kovasti, että suuri osa ryhmästäni jatkoi syksyllä treenaamista kodeissaan. Halukkaiden määrä kasvoi nopeasti ja treenivideoiden lähettäminen sähköpostilla kävi pian mahdottomaksi – laitoin kaiken likoon, jätin ryhmäliikuntatuntien ohjaamisen ja perustin videotreenipalvelun.

Päätös oli rohkea, mutta se on ollut sen arvoinen: nyt kaikille on tarjolla kannustava, erittäin tehokas ja nousujohteinen treenimahdollisuus paikasta riippumatta.

Tarvitset itsekuria vain sen verran, että avaat päivän treenisi – siitä lähtien me treenaamme yhdessä! Ohjaan treenisi videon välityksellä henkilökohtaisen treeniohjelmasi mukaan. Koska tiedän, että treeneissä tarvitsee aina kannustusta, teen kanssasi aina koko treenin loppuun sinua tsempaten.

Tällainen treenimuoto voi olla sinulle uusi, tai voimme olla jo tuttuja. Jos epäröit sitä, olisiko inWell sinun juttusi, kannattaa tutustua inWell-treenaajien antamaan mahtavaan palautteeseen – monen suhde ja mahdollisuus liikuntaan on muuttunut totaalisesti. Palautetta pääset lukemaan TÄSTÄ! 🙂

…ja aina kannattaa toki kokeilla, mitään ei menetä 🙂

Kun liityt inWell-syysstartin aikana 3.9.2017 mennessä, saat alennuskoodilla ”SYYSSTARTTI” inWell-videotreenipalveluun lentävän lähdön: kaksi viikkoa ilmaiseksi! (jäsenyys normaalisti 20€/kk)

LÄHDE ILMAISJAKSOLLE KOODILLA ”SYYSSTARTTI”

inWell-treenien hyödyt pähkinänkuoressa:

  • Voit  kuntoilla ilman stressiä aikatauluista tai siirtymisistä, vaikka olisit lasten kanssa kotona.
  • Et tarvitse alkuun mitään välineitä.
  • Treenaaminen on helppoa: saat nousujohteisen viikkosuunnitelman, eli sinun ei tarvitse suunnitella treeni-ohjelmaasi itse. Halutessasi voit korvata treenin esimerkiksi vapaavalintaisella joogalla tai välinetreenillä.
  • Treeni on nopea suorittaa milloin vain – yhden treenin kesto on lämmittelyineen vain noin puoli tuntia.
  • Ei kertaluonteisia ”kuntokuureja” – inWell-jäsenenä liikunnasta tulee sinulle mukava ja luonteva osa arkea.
  • Rahaa säästyy huomattavasti esimerkiksi ryhmäliikuntaan tai kuntosaliin verrattuna.

Taulukko inWell

 

Treenipolut

  • TEHOtreenit enemmän treenanneille ja kovakuntoisille
  • Kevyet treenit esimerkiksi vasta-alkajille ja senioreille
  • Raskauspolku lasta odottaville äideille
  • Raskaudesta palautuminen -polku

Lähiaikoina on julkaistu myös pienten lasten kanssa tehtävät taaperotreenit. 🙂 Lisäksi voit valita vaihteluksi erilaisia välinetreenejä, venyttelyjä, voimajoogaa jne. – ja uusia treenejä tulee koko ajan lisää!

*************************************

Ohjeet syystarjouksen hyödyntämiseen:

1. Klikkaa tekstin lopussa: ”LÄHDE JÄSENEKSI”
2. Luo tunnukset, kirjaa korttisi tiedot jne. Kaikki yleisimmät maksukortit käyvät, sekä pankki- että luottokortti.
3. Lisää kampanjakoodi ”Syysstartti” alhaalla olevaan alennuskoodi-kohtaan ja klikkaa ”KÄYTÄ”
4. Hyväksy käyttöehdot ja lähetä tilaus.

Treenaa 14 vuorokautta ilmaiseksi. Nautitaan treeneistä!

Huomioithan, että  14 vuorokauden tarjousjakson jälkeen tilaus jatkuu, ellei tilausta peruta. 20€:n kuukausimaksu veloitetaan automaattisesti kuukauden välein. Tilauksen voi irtisanoa milloin tahansa. Etua ei voi yhdistää muiden etujen kanssa.

Tervetuloa kokeilemaan kotitreenaamisen tehoa! 🙂

PAINA TÄSTÄ:

LÄHDE JÄSENEKSI

Treeneissä nähdään! 🙂

inWell-valmentajasi

Sanna Nissinaho