landeri

Tervetuloa!

Olen Sanna Nissinaho, InWell-videotreenipalvelun perustaja ja valmentaja.

Vedin ennen ryhmäliikuntatunteja, mutta kesällä salimme oli kiinni. Kuvasin kotona tehtäviä treenejä videolle, ja lähetin niitä treenaajilleni sähköpostilla. Asiakkaani kuitenkin ihastuivat videotreeneihin ja aikatauluttomuuteen niin kovasti, että suuri osa ryhmästäni halusikin jatkaa syksyllä treenaamista mieluummin kodeissaan.

Halukkaiden kotitreenaajien määrä kasvoi nopeasti, ja treenivideoiden lähettäminen sähköpostilla kävi pian mahdottomaksi. Silloin hyppäsin kohti tuntematonta: laitoin kaiken likoon, jätin ryhmäliikuntatuntien ohjaamisen ja perustin videotreenipalvelun.

Jos haluat harrastaa innostavaa ja tehokasta liikuntaa paikasta riippumatta, inWell on kuin suunniteltu suoraan sinulle.

Ohjaan aina treenisi videon välityksellä henkilökohtaisen treeniohjelmasi mukaan. Koska tiedän, että treeneissä jokainen tarvitsee aina kannustusta, teen kanssasi aina koko treenin loppuun sinua tsempaten – et siis joudu huitomaan yksinäsi sen jälkeen kun ohjaaja esittelee liikkeet.

Saatat ehkä miettiä sitä, olisiko inWell sinun juttusi. Siksi rohkaisen sinua tutustumaan inWell-treenaajien antamaan mahtavaan palautteeseen. Sitä pääset lukemaan TÄSTÄ! 🙂

Tarjoan sinulle syystarjouksen: kun liityt nyt, saat koodilla ”PAIVAMIES” inWell-videotreenipalvelun ensimmäisen viikon ilmaiseksi! (jäsenyydestä pääsee  normaalisti nauttimaan hintaan 20€/kk

HALUAN KOKEILLA TREENEJÄ

inWell-treenien edut:

  • Voit kuntoilla ilman stressiä aikatauluista tai siirtymisistä; vaikka olisit lasten kanssa kotona.
  • Et tarvitse alkuun mitään välineitä ja saat silti monipuolista treeniä.
  • Treenaaminen on helppoa: saat nousujohteisen viikkosuunnitelman, eli sinun ei tarvitse suunnitella treeni-ohjelmaasi itse. Halutessasi voit korvata treenin esimerkiksi vapaavalintaisella joogalla tai välinetreenillä. Voit siis treenata juuri oman fiiliksen mukaan!
  • Treeni ei vie paljoa aikaa – yhden treenin kesto on lämmittelyineen vain noin puoli tuntia.
  • Ei kesken jääviä ”kuntokuureja” – inWell-jäsenenä kuntoilusta tulee sinulle mukava osa arkea. Monelle treenaajalle kokemus on ollut elämää mullistava.
  • Rahaa säästyy huomattavasti esimerkiksi ryhmäliikuntaan tai kuntosaliin verrattuna.

Taulukko inWell

Treenipolut

  • TEHOtreenit enemmän treenanneille ja kovakuntoisille
  • Kevyet treenit esimerkiksi vasta-alkajille ja senioreille
  • Raskauspolku lasta odottaville äideille
  • Raskaudesta palautuminen -polku

Lähiaikoina on julkaistu myös pienten lasten kanssa tehtävät taaperotreenit. 🙂 Lisäksi voit valita vaihteluksi erilaisia välinetreenejä, venyttelyjä, voimajoogaa jne. – ja uusia treenejä tulee koko ajan lisää!

********************************************************************

Ohjeet tarjouksen hyödyntämiseen:

1. Klikkaa tekstin lopussa: ”Siirry tilaamaan”
2. Luo tunnukset, kirjaa korttisi tiedot jne. Kaikki yleisimmät maksukortit käyvät, sekä pankki- että luottokortti.
3. Lisää kampanjakoodi ”PAIVAMIES” alhaalla olevaan alennuskoodi-kohtaan ja klikkaa ”KÄYTÄ”
4. Hyväksy käyttöehdot ja lähetä tilaus.

Saat ensimmäisen viikon treenit ilmaiseksi Nautitaan treeneistä!

Huomioithan, että ilmaisviikon jälkeen tilaus jatkuu, ellei tilausta peruta. 20€:n kuukausimaksu veloitetaan automaattisesti kuukauden välein. Tilauksen voi irtisanoa milloin tahansa. Etua ei voi yhdistää muiden etujen kanssa.

Tervetuloa kokeilemaan kotitreenaamisen ihanuus! 🙂

PAINA TÄSTÄ:

LÄHDEN KOKEILEMAAN

Odotan sinua treeneissä. Nähdään siellä! 🙂

inWell-valmentajasi

Sanna Nissinaho