Tervetuloa inWell-kaveriviikolle!

landeri2

Lähde ilmaiselle 14vrk kokeilujaksolle – käytä kassalla koodia ”KAVERI”. Tarkemmat tiedot&ehdot sivun lopussa!

Mukavaa ystävänpäivän viikkoa!

Haluaisitko olla tänä keväänä entistä energisempi, innostuneempi ja voida entistäkin paremmin?

Usko tai älä, voit säästää aikaa, rahaa ja vaivaa liikkumalla tehokkaasti ihan vain kotonasi. Ei siis enää kalliita salimaksuja, lastenhoito-ongelmia tai turhia matkoja, vaan täyttä ja tehokasta ohjattua treeniä siihen aikaan päivästä kun sinulle parhaiten sopii.

Tarjoan sinulle suosittuun inWell-treenipalveluun loistavan tutustumismahdollisuuden: saat kokeilla kaksi viikkoa suosittuja inWell-videotreenejä täysin ilmaiseksi!


Huom: Jotta saat treenitavasta kunnon käsityksen, lupaa itsellesi että suoritat inWell-treenisi ainakin ilmaisen kokeilujaksosi ajan!

…jos tämän lupauksen itsellesi pidät, olen varma että yllätyt siitä, kuinka hyvä ja energinen olo voikaan syntyä liikkumalla ihan kotona! 

Kahdessa viikossa pääset kokemaan tämän uudentyyppisen treenaamisen ihanan helppouden ja tehokkuuden – ja jos nämä treenit eivät jostain syystä olekaan sinun juttusi, voit peruuttaa jäsenyytesi eikä kokeilujakso ei maksa sinulle mitään.

KOKEILE SIIS NYT ROHKEASTI!

Jos liityt kokeilujaksolle, muista jakaa treeneistä kiinnostuneille kavereillesi ja tuttavillesi jäsensivultasi löytyvä suosittelulinkki. Kauttasi tulleet uudet inWell-jäsenet kerryttävät sinulle inWell-pisteitä, jotka voit vaihtaa ilmaiseksi treeniajaksi palvelussani.

Jos inWell-treenipalvelu on sinulle ennestään tuntematon, tässä idea lyhyesti: saat valita juuri sinulle sopivan treenipolun, ja saat joka viikko uuden treenisuunnitelman. Treeni suoritetaan videon välityksellä, jossa teen koko treenin kanssasi yhtä aikaa.

Tällä hetkellä treenipolkuja on neljä, mutta lisää on tulossa. Lisäksi pääset tekemään kattavasti myös vapaavalintaisia treenejä. Voit siis esimerkiksi joogata, kahvakuulailla tai tehdä rauhallista kehonhuoltoa päivän treenin sijaan – kaikki on kiinni sinusta.

Ja aina kun kaipaat tsemppareita, pääset halutessasi mukaan treenaajien yhteiseen tsemppiryhmään, jossa voi vapaasti kysellä, tsempata ja jakaa kokemuksia. Voit laittaa viestiä myös suoraan minulle.

Treenipolut:

  • TEHOtreenit: enemmän treenanneille ja kovakuntoisille
  • Kevyet treenit, jotka soveltuvat esimerkiksi vasta-alkajille ja senioreille
  • Raskauspolku lasta odottaville äideille
  • Raskaudesta palautuminen -polku

Uskallan suositella lämpimästi tätä treenitapaa, koska aiemmin ryhmäliikuntatunneillani käyneet treenaajat ovat kokeneet tämän niin paljon helpommaksi tavaksi pitää kunnostaan huolta. Uskon tähän itse tosi vahvasti ja siksi olenkin keskittynyt täysin videotreenaamisen jatkuvaan kehittämiseen. 

Tämä on ollut mulle aivan huippujuttu. Aikaisemmin olen ollut vähän huono lähtemään liikkeelle. On ollut monia tekosyitä: aika, lähteminen, ei tiedä mitä kannattaa tehdä ja miten. Olen nyt innostuneempi liikkumisesta kuin koskaan. Kiitos, tämä on huippua 😀

-Varpu

Ja sen haluan vielä sanoa, kun kuulin eka kerran näistä treeneistä niin kieltämättä suhtauduin hieman epäröiden, että voiko noin lyhkäsillä jumpilla saada mitään aikaan 😀 nyt kun takana on 7kk treenejä (jonka ajan olin siis raskaana) ja yksi synnytys niin täytyy sanoa, että kyllä toimii. Jos puoletkaan tuosta helposta synnytyksestä oli näiden jumppien ansiota niin KIITOS! 😀

-Venla

Lisää inWell-treeneistä annettuja palautteita pääset lukemaan TÄSTÄ! 🙂

Lähde ilmaiselle 14vrk kokeilujaksolle koodilla ”Kaveri”. Tarkemmat tiedot sivun lopussa!

Kaveriviikolle lähteneet pääsevät mukaan myös arvontaan, jonka palkintoina ovat:

Kotimainen puinen leuanvetotanko ja apukuminauhat (näitä pääsee käyttämään pian avautuvissa leuanvetotreeneissä!)

sekä 3kpl 3kk inWell-jäsenyyksiä.

********************************************************************

Ohjeet Kaveriviikkokampanjaan ja arvontaan osallistumiseen:

1. Klikkaa: ”Lähden ilmaiselle kokeilujaksolle”
2. Luo tunnukset, kirjaa korttisi tiedot jne. Kaikki yleisimmät maksukortit käyvät, sekä pankki- että luottokortti.
3. Lisää kampanjakoodi ”Kaveri” alhaalla olevaan alennuskoodi-kohtaan ja klikkaa ”KÄYTÄ”
4. Hyväksy käyttöehdot ja lähetä tilaus.

Tämän jälkeen palvelu on avoinna ilmaiseksi 14 vuorokautta rekisteröitymisestä. Nautitaan treeneistä!

Huomioithan, että 14 vuorokauden jälkeen tilaus jatkuu, ellei tilausta peruta. inWell-videotreenipalvelun jäsenmaksu on 20€ ja se veloitetaan automaattisesti kuukauden välein. Tilauksessa ei ole sitoutumismaksua tai -aikaa ja sen voi irtisanoa milloin tahansa välittömästi. Etua ei voi yhdistää muiden etujen kanssa.

 

PAINA TÄSTÄ ETEENPÄIN:

LÄHDEN ILMAISELLE KOKEILUJAKSOLLE JA OSALLISTUN ARVONTAAN

Odotan sinua treeneissä. Nähdään siellä! 🙂

inWell-valmentajasi

Sanna Nissinaho

 

sanna-promokuva2