Hyvärasvainen proteiiniherkku!

pannukakku2

Tässä herkullinen resepti viikonlopun menuun. Pannukakkua voit herkutella joko aamupalalla, välipalalla tai iltapalalla. Proteiinipitoinen ja hyvää rasvaa sisältävä herkku, joka pitää nälän loitolla. Ei muuta kuin kokkaamaan!

 

PANNUKAKKU

  • 2 kananmunaa
  • 2 kananmunan valkuaista
  • 2rkl kookosjauhoja
  • 1rkl kookosöljyä
  • 2rkl hunajaa tai muuta makeuttajaa
  • ripaus suolaa
  • paistamiseen kookosöljyä

 

  1. Sekoita keskenään kaksi kananmunaa, jauhot, öljy, suola ja hunaja.
  2. Vaahdota erillisessä kulhossa valkuaiset.
  3. Ota vaahdosta sivuun 2rkl ja lisää loput jo tehtyyn seokseen.
  4. Laita pannulle 1rkl kookosöljyä ja kaada taikina pannulle.
  5. Paista noin 4-5 minuuttia keskilämmöllä ja käännä pannukakku.
  6. Lisää valkuaisvaahtoon haluamaasi makeuttajaa ja sekoita varovasti.
  7. Nauti pannukakku marjojen ja valkuaisvaahdon kera.

 

pannukakku