Onnittelut Vantaan ExtremeRunin suorittamisesta, toivottavasti kokemus oli hieno!

Kiitokseksi osallistumisestasi, extremerun tarjoaa sinulle ilmaisen tutustumiskuukauden inWell-videotreenipalveluun. Ohjeet ilmaisjakson hyödyntämiseen tekstin lopussa.

Lupaan, että tämä kuukauden ajanjakso muuttaa täysin käsityksesi siitä, miten helposti ja tehokkaasti voit pitää huolta omasta kunnostasi, hyvinvoinnistasi ja vireydestä kotona tehtävillä treeneillä. Jo tuhannet miehet ja naiset ovat löytäneet inWellin kautta aivan uuden innostavan tavan liikkua.

inWell-treenaajina on niin aktiiviurheilijoita, odottavia ja synnyttäviä äitejä, juoksijoita, koti-isiä sekä -äitejä ja vaihtelua etsiviä salitreenaajia. Löydät varmasti juuri omanlaiset treenisi, halusitpa rauhallista ohjattua kehonhuoltoa ja joogaa tai kaikki mehut irti puristavia voimatreenejä ja HIIT-treenejä.

Näin juoksun jälkeen kannattaa hyödyntää varsinkin lihas- ja kehonhuoltotreenejä, mutta suosittelen ehdottomasti kokeilemaan inWell-treenaamista myös varsinaisen tasoosi perustuvan viikko-ohjelman mukaan. Tason pääset valitsemaan heti inWell -profiilin luotuasi.

Saat joka viikko silloiseen tasoosi soveltuvan videotreeneistä treeniohjelman, jonka voit tehdä helposti ja nopeasti missä ja milloin tahansa. Et tarvitse aloittamiseen mitään välineitä. Päätös tehdä se ensimmäinen treeni riittää. Lähde rohkeasti mukaan, sillä ethän voi menettää mitään!

 

Muiden treenaajien kokemuksia

Äärimmäisen hyvä tämä kohdevenyttely! Myös voimajooga tosi hyvä jumittuneille lihaksille. Äärimmäisen hyvä palvelu, koska voi mihin vuorokauden aikaan vain tehdä harjoitteet, ja saa hyviä vinkkeja myös ruokailuun ja muuhun hyvinvointiin. Olen erittäin positiivisesti yllättynyt, kuinka mukavaa kotona jumppaaminen voi olla – ja myös tehokasta!

-Katja

Tämä on ollut mulle aivan huippujuttu. Aikaisemmin olen ollut vähän huono lähtemään liikkeelle. On ollut monia tekosyitä: aika, lähteminen, ei tiedä mitä kannattaa tehdä ja miten. Olen nyt innostuneempi liikkumisesta kuin koskaan. Kiitos, tämä on huippua 😀

-Varpu


 

Ohjeet Extremerun-kuukauden hyödyntämiseen:

1. Klikkaa alempaa: ”Lähden kokeilemaan”
2. Luo tunnukset, kirjaa korttisi tiedot jne. Kaikki yleisimmät maksukortit käyvät, sekä pankki- että luottokortti.
3. Lisää kampanjakoodi ”EXTREMERUN” alhaalla olevaan alennuskoodi-kohtaan ja klikkaa ”KÄYTÄ”
4. Hyväksy käyttöehdot ja lähetä tilaus.

Saat ensimmäisen kuukauden treenit ilmaiseksi, nauti treeneistä!

Huomioithan, että ilmaisen kuukauden jälkeen tilaus jatkuu, ellei tilausta peruta. 20€:n kuukausimaksu veloitetaan automaattisesti kuukauden välein. Tilauksen voi irtisanoa milloin tahansa. Etua ei voi yhdistää muiden etujen kanssa.

Tervetuloa kokeilemaan kotitreenaamisen mahtavuus! 🙂

 

PAINA SIIS TÄSTÄ:

LÄHDEN KOKEILEMAAN

 

 

Odotan sinua treeneissä. Nähdään siellä! 🙂

inWell-valmentajasi

 

Sanna Nissinaho